William van der Klaauw

William van der Klaauw is de schrijver van Perfect slapen in 7 stappen. In dit blog volgt een review en gaan we dieper in op de volgende punten:

  • Is deze man te vrouwen?
  • Is william echt wie hij zegt te zijn?
  • Waarom heeft hij zijn boek ontwikkeld?
  • Is hij een expert? of een gladde verkoper?
  • Wie is William van der Klaauw? 
  • En nog enkele andere belangrijke vragen!  

Wie is William van der Klaauw?

Als ik kijk op de website van William van der Klaauw, Slaapwijzer.net, zie je zijn naam overal terug komen. Dit lijkt om een echt persoon te gaan. Iets wat uniek is in de internet marketing, waarin iedereen een pseudoniem gebruikt. Zijn bedrijf staat ingeschreven bij de KVK onder Kratos. Contactgegevens zijn makkelijk te achterhalen. We kunnen wel dus stellen dat William van der Klaauw geen oplichter is. Daarnaast hecht hij veel waarde aan contact. Hij reageert netjes op elke reactie en ook in de mails die we hebben gestuurd naar hem, hebben we altijd reactie gehad. Klanten zijn koning voor William van der Klaauw. 

William van der klaauw

William van der Klaauw en perfect slapen in 7 stappen

Zoals eerder benoemd, William van der Klaauw is auteur van perfect slapen in 7 stappen. De methode die al duizenden mensen heeft geholpen om op natuurlijke wijze hun nachtrust te herstellen. Over deze methode hebben we een uitgebreide review geschreven. 

Waarom heeft William van der Klaauw dit boek ontwikkeld?

Waarom heeft William van der Klaauw besloten om dit boek te schrijven? Hij zag al enkele jaren dat er veel onzin op het internet staan over slapen. Veel nepproducten en spookverhalen, niet alleen op het internet, maar ook in zijn omgeving. Slapen is een van de belangrijkste onderdelen in levenskwaliteit, toch is er weinig goede informatie op het internet over te vinden. William van der Klaauw ziet het daarom als zijn grootste missie om de kennis over slapen in Nederland te verbeteren. 

Slaapwijzer.net

Op de website van William van der Klaauw, slaapwijzer.net, vind je veel artikelen vol handige informatie over slapen. Zijn wijze van schrijven is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Dit geldt voor de artikelen op zijn website als voor zijn boek. 

Is William van der Klaauw te vertrouwen?

Alles rondom William van der Klaauw ziet er vertrouwd en legitiem uit. Dit komt onder andere door het mailcontact wat ik heb gehad. Dit is voor mij de belangrijkste factor. 

Bovendien ben ik helemaal niks tegen gekomen wat lijkt op oplichting of iets in die trend. Als hij wel een oplichter zou zijn, zou zijn website niet 40.000-100.000 bezoekers per maand trekken, zou zijn Facebook niet duizenden likes hebben en zou er ergens wel negatieve publiciteit te vinden zijn. Ik heb niks negatiefs kunnen vinden over William van der Klaauw. 

Conclusie William van der Klaauw

William van der Klaauw heeft een kwaliteit boek geschreven en heeft daarbij een ondersteunende website ontwikkeld vol handige artikelen. Duizenden mensen zijn middels geholpen met zijn training. In een handig stappenplan worden alle oorzaken rondom slaapproblemen behandelt. William van der Klaauw vertelt je hoe het lichaam werkt voor, tijdens en na het slapen. Zo leer jij jezelf en jouw problemen rondom slaap beter kennen en wordt het makkelijker om dit op te lossen. Meer informatie over het eboek

Perfect slapen in 7 stappen Nu Downloaden