Slaap koptelefoon

SleepPhones zijn ’s werelds meest comfortabele en beste slaap koptelefoons. Ze zijn ontworpen om over het oor te zitten, waardoor ze comfortabel zijn, zelfs voor zijslapers. Een slaap koptelefoon bevordert een goede nachtrust en gezonde levensstijl. 

Met dunne, verstelbare en hoogwaardige audioluidsprekers in een comfortabele, draagbare en wasbare hoofdband, maken dit soort producten het luisteren naar audio eenvoudig:

 • Bij het slapen gaan of slapen naast een snurker
 • Voor mensen die in verschillende mate last hebben van overmatige stress of zorgen
 • Om ’s nachts in bed naar muziek en tv te luisteren terwijl je partner slaapt
 • Voor het luisteren naar muziek tijdens het reizen of woon-werkverkeer
 • Tijdens het sporten, fietsen, wandelen of joggen

De slaap koptelefoons zijn uitgevonden door een huisarts en haar echtgenoot (ontwikkelaar van videogames) – Met als doel zodat ze ’s nachts sneller, beter en comfortabeler kon slapen.

De luxueus zachte hoofdband, gemaakt van onze exclusieve stoffen, bevat dunne, gewatteerde, verwijderbare luidsprekers voor het afspelen van elk type muziek, audioboeken, meditatie, of radio.

Soorten slaap koptelefoons 

Er zijn verschillende slaap koptelefoons beschikbaar:

SleepPhones® Classic: kan worden aangesloten op apparaten met een standaard hoofdtelefoonaansluiting

SleepPhones® Wireless: maakt verbinding met Bluetooth®-apparaten

Voordelen beste slaap koptelefoon

– Lichtgewicht
– wasbaar
– hypoallergeen
– RoHS / CE-compatibel met de hoogste normen voor elektronica en batterijen. SleepPhones® worden geleverd met een beperkte garantie van één jaar.
– Verkrijgbaar in bedrade of draadloze versies in een grote verscheidenheid aan kleuren en verschillende stoffen

slaap koptelefoon

Doeleinden slaap koptelefoon

Een slaap koptelefoon heeft diverse mogelijkheden: 

Muziektherapie voor slaap: luister naar meditatie, hypnose of verhaaltjes voor het slapengaan, zoals gesproken boeken.

Algemeen luisteren: geniet comfortabel van uw muziek!

Blokkeer snurken: luister naar oceaangolven, witte ruis of een stroom om het snurken tegen te gaan.

Hoe een slaap koptelefoon het beste dragen? 

Hieronder een stappenplan voor hoe je de slaap koptelefoon het beste kunt dragen: 

 1. Als je het product vasthoudt, zie je de platte luidsprekers – een aan elke kant – aan de binnenkant van de hoofdband.
 2. Plaats de hoofdband op je hoofd (label gaat achterop je hoofd).
 3. Zodra de hoofdband is ingeschakeld, past u de luidsprekers aan zodat ze direct boven uw oren zijn geplaatst. Dit zorgt voor een geweldige geluidskwaliteit.
 4. Als je de SleepPhones® Classic gebruikt, sluit je het snoer aan op je mp3-speler of ander apparaat. Als je SleepPhones® Wireless of Effortless ™ gebruikt, koppel ze dan met je Bluetooth®-apparaat.
 5. Zet je muziek aan en geniet van de slaap koptelefoon!

Review koptelefoon SleepPhones

Hieronder volgt een review / verhaal van de slaapkoptelefoons. 

Dronken slaapzaalgenoten, toeterende hoorns, bonkende bars, de hele nacht muziek. Wat de bron ook is, geluid kan tijdens het reizen grote slaapproblemen veroorzaken, en er is meestal niet veel dat u kunt doen om het te stoppen.

Ik neem meestal mijn toevlucht tot schuim oordopjes, die goedkoop en effectief zijn om het meeste geluid te blokkeren, maar ze hebben de neiging om ’s nachts uit te vallen. Als ze dat niet doen, word ik meestal ’s ochtends wakker met pijnlijke oren.

Siliconen en waxen zijn iets beter, maar ze lijken in een behoorlijk walgelijke staat te belanden als ik ze meer dan een paar keer gebruik. Aangezien ik de hele tijd onderweg ben, is het niet praktisch of kostenbesparend om ze te blijven vervangen.

Toen ik een paar jaar geleden in een appartement met veel weggeluid woonde, overstemde ik het met muziek of podcasts van een luidspreker naast het bed. Dat is niet erg praktisch om mee te reizen, vooral niet in gedeelde accommodatie. 

Ik probeerde af en toe met oortelefoons te slapen, maar ze vielen al snel uit en bovendien was het ongemakkelijk om erop te liggen.

De SleepPhones slaap koptelefoons pakken deze problemen op een andere manier aan. Ze zien eruit als een standaard fleecehoofdband, zoals je joggers op een koude dag zult zien dragen.

Binnenin is een paar platte luidsprekers ingebouwd en een dunne kabel strekt zich uit aan de achterkant met een standaard 3,5 mm plug aan het uiteinde. Er is ook een Bluetooth-versie van de slaap koptelefoon met een batterijduur van 8-12 uur, waardoor er geen kabel meer nodig is.

Geluid slaap koptelefoon 

Het eerste dat me opviel, was dat de luidsprekers van de slaap koptelefoon niet helemaal perfect op één lijn lagen met mijn oren, wat aan de ene kant een zachter volume betekende. Het kostte echter maar een paar seconden om het op te lossen. De luidsprekers kunnen in de SleepPhones bewegen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgesteld terwijl ze niet verschuiven tijdens normaal gebruik.

Slapen met de koptelefoon 

Bij het gebruik van de SleepPhones slaap koptelefoon voor het beoogde doel was ik onder de indruk. Door een minder stimulerende podcast te kiezen om naar te luisteren, hoefde mijn telefoonvolume slechts rond de 20% of minder te zijn in een stille kamer.

Ik viel in een paar minuten in slaap en werd een paar uur niet wakker. Ik had ervoor gekozen mijn telefoon onder mijn kussen te leggen, wat de meest logische plek lijkt. De kabel is slechts vier voet lang, dus je kunt hem van een nachtkastje slepen als je in je slaap omrolt. Als dat waarschijnlijk een probleem voor je is, is er altijd een van de draadloze modellen.

Toen de zon de volgende ochtend door mijn raam gluurde, ontdekte ik een ander kenmerk van de SleepPhones: de slaap koptelefoon werkt ook als slaapmasker. Er kwam maar een klein beetje licht rond de bodem en het hield de dingen donker genoeg om in alle kamers behalve in de helderste kamers te slapen.

beste slaap koptelefoon

Slaap koptelefoon kopen

Slaap koptelefoons zijn verkrijgbaar bij Bol.com. Hierbij een link naar de bestverkochte producten op Bol. Bij het aanschaffen van een slaap koptelefoon zijn er een aantal dingen waar jij rekening mee moet houden, zoals:

 1. Geluidsisolatie: zorg dat het product goede geluidsisolatie biedt, zodat je geen last heeft van omgevingsgeluiden.
 2. Draagcomfort: kies voor een koptelefoon die comfortabel is om te dragen, vooral als jij van plan bent om hem te dragen tijdens het slapen.
 3. Geluidskwaliteit: let op de geluidskwaliteit van de koptelefoon en kies een model dat helder en gebalanceerd geluid levert.
 4. Batterijduur: controleer de batterijduur en kies een model met een lange batterijduur, zodat jij hem de hele nacht kunt gebruiken zonder hem tussendoor op te laden.
 5. Connectiviteit: overweeg of jij een slaap koptelefoon met Bluetooth-connectiviteit of een bedrade koptelefoon wilt.
 6. Extra features: sommige typen hebben extra functies zoals geluidsisolatie, white noise en slaapsensoren die jij kan gebruiken om een beter slaapritme te krijgen.

Houd dus rekening met bovenstaande zaken bij het vinden van de beste slaap koptelefoon. Welke het beste is is per persoon afhankelijk. Als jij draagcomfort belangrijker vind moet jij je daarop richten bij het selecteren. Als jij geluidsisolatie het belangrijkste vind, focus je dan daarop.