Slapeloosheid oplossen

Slapeloosheid oplossen? Lees hier hoe. Eerst krijg je zeven tips waardoor jouw slaappatroon direct wordt verbeterd en daarna lees je alles over een oplossing die al voor duizenden mensen werkt.  

Slapeloosheid oplossen – 7 tips

7 tips voor het oplossen van je slapeloosheid, schrijf je gedachten van je af als je gaat slapen. Pak een kladblok en schrijf alles op waar je over denkt. Dit zal je zeker opluchten. Volgende tip voor het slapen is het niet drinken van alcohol voor het slapen. Je komt zo niet in diepe slaap terecht en wordt moe wakker. Niet aan te raden dus. Volgende tip, doe je telefoon op tijd weg. Het liefst een uur voor je gaat slapen niet meer minuten naar schermen starten. Door dit licht blijven je hersenen wakker, waardoor je moeilijker in slaap kunt komen. Nog meer tips om je slapeloosheid op te lossen:

  • Je wekker weg zetten. Blijf hier niet naar staren. Zet de wekker weg. Anders ga je continu denken aan de tijd op de klok. Probeer je te richten op slapen in plaats van op de tijd.
  • De vier, zeven, acht techniek. Kijk video’s op Youtube hierover. Deze techniek werkt voor veel mensen.
  • De verwarming lager zetten. Je slaapt het beste in een kamer van rond de 16 tot 19 graden. Hoe warmer de kamer, hoe slechter je slaapt. Hoe koeler de kamer, hoe sneller je lichaam zal afkoelen en hoe sneller je in slaap gaat vallen.
  • Oordopjes gebruiken of een slaapmasker. Simpele methoden om je zintuigen af te schermen, maar ze werken zeker. Volg de links voor meer informatie over de producten.
  • Meer over tips en het oplossen van slapeloosheid, kan je lezen in de volgende blogHier hebben we wat populaire tips opgesomd.

slapeloosheid oplossen tips

Slapeloosheid oplossen – Alles al geprobeerd?

Als met de tips die hierboven beschreven staan, nog steeds jouw slaappatroon niet verbetert, kan je eventueel melatonine proberen of naar een professional gaan. Vind je dit een stap te ver en wil je eerst zelf aan de slag met het oplossen van de slapeloosheid, verdiep je dan eens in de dieper liggende oorzaken van slapeloosheid. In het e-book, Perfect Slapen in 7 stappen’ wordt je hierbij geholpen. Het staat boordevol tips om je slapeloosheid op te lossen. Lees hier meer over het ebook.

tips om slapeloosheid op te lossen

Slapeloosheid oplossen met een professional

Als het niet lukt om je slapeloosheid op te lossen met dit boek, kan je een professional gaan benaderen. Dit is in de meeste gevallen niet nodig, want de meeste mensen kunnen dit op eigen houtje oplossen. Wat nodig is, is de juiste informatie, de goede tips en adviezen. Mocht je nog extra vragen hebben naar aanleiding van dit blog, kan je een e-mail sturen naar info@vanslechtnaarbeterslapen.nl.

Perfect slapen in 7 stappen Nu Downloaden